Buzzadordax.

Då var det dags att skicka in mina åsikter ang Air Wick.

 

Jag har delat ut mina flaskor åt höger och vänster.Till grannar, familjen och vänner. Överraskade mina arbetskollegor med små morgonpresenter. Dock så blev inte chefen så värst överförtjust i sin, hon tyckte att den luktade alldeles för starkt. Men annars så har jag bara hört positivt ifrån den andra skaran av människor som jag har blandat in i dessa doftflaskor.

Själv så kan jag tänka mig att handla hem dom när andan faller på, för jag gillade dom helskarpt. Stoppar man i alla pinnarna så luktar det kanske lite för mycket, men men smaken är som baken..

Dom får iallafall 4 av 5 buzzar av mig.

Tillomed direktören ville testa en flaska.  Och eftersom jag är ett så charmerande ex så fick han med sig en kartong. (stjärna till mig!! )

Annonser

2 thoughts on “Buzzadordax.

  1. Hej Sanna! Kul att du hittade min blogg:=) jag bara måste ju kika in i din,jag e en nyfiken i en strut ju.Ska gå bakåt ocvh läsa vad du skrivit.Är du en sån där ”Buzzador” som får testa olika saker gratis?Kul i sånafall.Måste läsa lite bakåt för härinne verkar det vara trevligt mot min blogg,Den liknar ju ett Lars Noren drama mot din.Kram från mig/ Ingela.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s