Arg passagerare.

Härom dagen så lovordade jag Uppsalas busschafförer för att dom inte körde förens alla passagerarna hade satt sig ner ordentligt.

Idag tar jag tillbaks dessa lovord. För busschaffören (läs kräket) som körde buss 13 och plockade upp passagerare vid Boland-hållplatsen kl 12.21 gjorde DET INTE. Vilket resulterade i att sonen for med en jädra hastighet rakt in i ena stolpen med ansiktet före. Och givetvis så var plingknappen precis i rätt höjd för att smacka till honom ordentligt.

Håller tummarna att den fan ska halk o bryta lårbenet när han kliver av sitt pass.. Jajamen så ere!!!  (mmm bitter var ordet)

KRRING~1

Lunchen intogs på Ikea som det var bestämt innan. Sedan minglade vi in på Stadium och införskaffade ett par nya vantar till mig. (höll nämligen på att frysa fingrarna av mig i mina fingervantar) och en ny luva till unge herrn.

121248_001

126046_004

Efter det så letade vi efter en ny Starwars adventskalendern och hittade den på Barnens hus . Den var nersatt till 99 kronor. Säger som turken i väskaffären i Alanya sa till mig i somras… SCHET BILLIGT!!!

Nu blir det lite film, läxläsning och soffhäng. Kylan tar på krafterna så det finns inte så mycket ork till något annat.

Fridens liljor. ❤

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s