Helt av banan??

Här har man minsann lyst med sin frånvaro.

Förra veckan skojade vi till livet med ett par förkylningar. Feber, hostningar och snörvlingar. Precis som om inte magsjukan veckan innan var nog liksom.. tillomed kattfan kräktes.

Kattfan har förresten flyttat hem till svärdotterns mamma. TACKOLOV.  För tro mig , det var frågan om sekunder innan den hade åkt upp på väggen och fått fortsätta sitt liv som darttavla. 3 veckors jamande efter en hankatt är TO MUCH för mig. Och varje morgon  mellan 07.00 0ch 08.00 så bestämde hon sig för att jag var hennes ”hatobjekt”. Hon gick  efter mig med ett upphöjt arsel, trampande och skrek som ett litet barn. Det här är morgontortyr på HÖG nivå.

Mellan sjukdom 1 och sjukdom 2 så hann jag iallafall med en tur på böljan den blå med brudarna. Vi hade riktigt skojigt. Tjofadderittandricka och god mat. Oh naturligtvis så hamnade vi ute på lokal efteråt.

På jobbet är det lite oroligt för tillfället, då det skall ske en del förändringar. 7 enheter skall bli 3-4 enheter. Det kommer säkert att bli bra, men just nu så är folk lite uppåner.

citat-visdom-jobb-livet1

 

 

 

Tjing!!! 🙂

 

 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s