Helgen som passerat.

I fredags när jag var på väg till sjukhuset så passerade jag en man som helt plötsligt sa – Hej Sanna.  ( Jag hann tänka – shit, vem är det här nu då? ) Det visade sig att det var en av mina forna bloggläsare. Å jag måste säga att jag är mest förvånad över att han inte alls såg ut som jag hade tänkt mig.

Min bild av honom var att han skulle vara kort, ha grå kostym, stor mage och skallig. ( För så ser väl alla aik-are ut?? ) 🙂 Hej Håkan !!!

 

På kvällen så blev det utgång med grannkarln. Å huga så dåligt drag det var på det stället vi hamnade på. Kan kanske bero på att det är helgen före löning kanske? Runt 2-tiden gav vi upp.

Igår lördag så hände det inte mycket alls. Soffhäng och mello. Nån mer än jag som tycker att dom flesta låtarna  har varit skit under dom här deltävlingarna.?

I kväll så kommer arvingen den yngre hem igen efter att ha spenderat ett par dagar hos sin papps i sthlm.

Nu får det räcka. Har lovat att jag ska följa med grannfrun till nått ljusparty som hennes arbetskollega har, så det är bäst att jag sätter fart med att få på kläder och annat som behövs för att vara respektabel.

 

Må gott och lev väl.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s