Torsdag..

Oj vad dagarna springer i väg.

I tisdags så var jag och tränade igen. Jag känner att jag orkar ett par minuter mer på crosstrainer-maskinen för varje gång. Det är fortfarande yttepytte småsteg framåt, men som sagt…det går framåt. På kvällen sen var jag på cafekväll på Ofvandals och tryckte i mig ett helt wienerbröd. Åhh holy moses vad gott det var.

Idag och i morgon har jag semester. Jag blev nämligen så jädra irriterad  på ett jobbmöte i går så jag kände att jag var tvungen att ta ledig i två dagar. Det bokstavligen brann i huvudet på mig. Vissa människor är så jävla korkade så hälften hade varit nog. Jag anser att alla människor har rätt att få utvecklas. Jag anser att det är våran skyldighet att hjälpa människor att utvecklas. Agghhaa.. jag blir arg igen nu när jag tänker på det .

Nå väl, idag skulle jag alltså vara hemma och städa och dona. Det var tanken i alla fall. Men icke, när klockan blev 11 så klev jag i skorna och tog bussen ner till Actic istället. Idag kändes det riktigt bra faktiskt. När jag är klar med mina träningspass så brukar jag lägga mig på massagebädden. ”Relaxpoint water massage”. Och det är som att komma till himlariket.

Nu ska här sovas.

Fridens liljor på er.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s